Pages

Friday, December 14, 2012

T&S


Nu är det finfredag och då kan det väl passa med ett litet stiligt julklappstips: Gör en Trinny & Susannah! Fixa ihop ett hemmagjort presentkort till din kompis, där det står att du kommer att vara hans eller hennes smakråd under en hel dags shoppingrunda. Det är något jag själv skulle uppskatta. Att få både trevligt sällskap och lite hjälp när det är dags att uppdatera garderoben.

När man står där i provrummet och har provat elva par jeans, då kan man ju önska sig lite peppande sällskap. Någon som kan rycka en ur gamla inkörda spår och få en att prova något nytt. Någon som kan se hur byxorna sitter där bak och som samtidigt känner dig tillräckligt väl för att veta hur du vill att dåliga nyheter framförs. Visst vill man också få höra glada tillrop om hur alldeles smashing man ser ut när man väl hittar rätt. Och när blodsockret sjunker, tänk då att ha en väl förberedd buddy som håvar upp favoritmunsbiten ur fickan. Eller säger: "Nu är det dags för lunch, vi lägger undan den där klänningen och diskuterar den över ett redigt skrovmål. Jag har redan tänkt ut vilken restaurang vi ska gå till för att bli mätta och belåtna."

Om du ger bort den här julklappen, tänk på att du absolut inte får leta plagg till dig själv denna dag. Fokus ska helt ligga på den som använder sitt presentkort.


Skön finfredag på er!

No comments: