Pages

Tuesday, January 28, 2014

Läppen läppen läppen läppen läppen läppen lej!

Ni vet, när en flyttar och ingenting är där det borde vara? Just så är det förstås för oss nu. Men det finns ett undantag: läppsyl finns äntligen till hands precis när jag behöver det! I höstas införskaffade jag tre olika sorters eko-läppsyl för att testa mig fram och göra mig redo för vintern. Efter ett par veckor var förstås alla tre försvunna. Så då har jag panikköpt Änglamarks sort ett par gånger.

Och nu, när allt annat är i en enda röra, ja då dyker läppsyl efter läppsyl upp och nästan bråkar om att synas mest. Konstigt va? Fast bra va? Så nu tänkte jag ge en snabbrecension av de häringa eko-stiften.

Green Love Kissable Vanilla
Green Love kör alltid hundra procent naturligt och jag brukar vara jättenöjd med deras produkter. Detta läppsyl innehåller inte så mycket mer än lite oljor och vanilj, bra bra. Det är skönt att ta på men det känns inte riktigt som att det går in helt, det lägger sig liksom lite som en hinna. Helt okej men inte tipptopp.

Naked Lips Kokos
Fler ingredienser, fast fortfarande helt naturligt. Det är lite samma grej som med Green Love, den lägger sig på ytan istället för att riktigt kräma in sig och mjuka upp på djupet. Kokosdoften är lite för påträngande. Men det finns också en naturell variant, kanske värt att prova?

Organic Essence Natural
Ser ni vilken fiffig förpackning? Den är helt plastfri och komposterbar och den håller faktiskt ihop bra. Kan kanske kännas lite ofräsch i längden om den slängs hit och dit bland pennor och annan bråte i handväskan. Sälva läppsylet då? Ooooh baby, det här är bra grejer. Den innehåller förstås bara naturliga ingredienser och jag tror att hemligheten med denna är bivaxet - det är ju the shit alltså.

Jag tänker att det är bra att variera mellan olika sortifikationer men en Organic Essence Natural, det tänker jag åtminstone se till att ha redo (försvinn inte igen, snälla?) alla vintrar i alla oändlighet.

Läppsyl förresten? Ja men det heter faktiskt så, tycker jag.

No comments: